سفره ماه

نویسنده


 

سفره ماه
منصوره تقدسى

 

 

کرم دسر پرتقال
مواد لازم:
آب پرتقال, 3 پیمانه
خامه, یک پیمانه
پودر ژلاتین, 4 قاشق چایخورى
شکر, یک پیمانه

طرز تهیه:
آب پرتقال و شکر را مخلوط کرده, روى حرارت بگذارید تا شکر در آب پرتقال کاملا حل شود.
پودر ژلاتین را با چهار قاشق چایخورى آب حل کرده, بعد روى حرارت بخار آب قرار دهید تا کاملا حل شود.
ژلاتین آماده شده را به مایع آب پرتقال اضافه کنید و بگذارید کمى خنک شود. سپس آن را در فریزر گذاشته 20 دقیقه تا نیم ساعت بماند تا بسته شود. سپس دسر را از فریزر خارج کرده و با همزن بزنید. خامه را کمى با همزن بزنید تا سفت شود. بعد خامه را به آب پرتقال اضافه کنید و پوست دوم یک مقدار پره هاى پرتقال را گرفته کنار بگذارید. قالب دسر را چرب نموده, پره هاى پرتقال پوست گرفته را ته ظرف چیده, کمى شکر روى آن ریخته و کرم پرتقال را داخل ظرف بریزید.
این دسر را مدت یک ساعت در فریزر, یا چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از قالب خارج کرده با حلقه هاى پرتقال و خامه فرم گرفته تزیین نمایید.

سالاد کالباس
مواد لازم:
سیب زمینى, 250 گرم
خیارشور, 200 گرم
تخم مرغ, 2 عدد
فلفل دلمه, یک عدد
مرغ, یک پیمانه
نخودسبز, یک پیمانه
سس مایونز, یک و نیم پیمانه
کالباس, 200 گرم
سرکه, یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل, به میزان لازم

طرز تهیه:
سس مایونز را با نمک و فلفل مخلوط کرده, بعد سرکه را اضافه کنید. سیب زمینى داغ را خرد کرده به سس اضافه کنید. بعد تخم مرغ پخته شده و مرغ را به ترتیب بیافزایید. نخودسبز و فلفل سبز خرد شده را نیز اضافه کنید. در مرحله آخر کالباس و خیار شور را داخل مواد بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.