نویسنده



اسفناج

اسفناج حاوی منیزیم، آهن و ویتامین (c) است. این سبزی نقش خوبی در پایین آوردن فشار خون دارد.

موز

سرشار از پتاسیم است. پتاسیم موجب کاهش فشار خون می‌شود. مصرف یک موز در روز سلامتی شما را تأمین می‌کند. (البته اگر از طرف پزشک منعی نباشد.)

کیوی

کیوی نیز فشار خون بالا را کاهش می‌دهد و منبعی غنی از پتاسیم، ویتامین، (c) و آنتی اکسیدان «لوتین» است. (که علیه بیماری‌ها در بدن فعالیت می‌کند.)

شیر کم‌چرب

شیر سرشار از کلسیم و ویتامین (D) است و در کاهش فشار خون مؤثر است.

سیر

سیر از ضخیم شدن جدار رگ‌ها جلوگیری می‌کند. در نتیجه خون به‌راحتی در رگ‌ها جریان می‌یابد.

لوبیا

انواع لوبیا (لوبیا قرمز، چشم بلبلی و ...) دارای منیزیم و پتاسیم هستند. این دو عنصر نقش مهمی در کاهش فشار خون دارند.

کلم بروکلی

انواع کلم به‌خصوص کلم بروکلی منبع خوب «کرم» هستند و با بیماری‌های قلبی مقابله می‌کنند. بروکلی مقدار قند خون و ترشح انسولین را کنترل می‌کند.

کرفس

کرفس موجب استراحت ماهیچه‌ها و رگ‌ها می‌شود در نتیجه خون در رگ‌ها به‌راحتی جریان می‌یابد. در ضمن برای کاهش استرس نیز مفید است.

گوجه فرنگی

در گوجه فرنگی آنتی اکسیدان «لیکوپن» یافت می‌شود که موجب کاهش فشار خون است. در ضمن این سبزی حاوی کلسیم، پتاسیم، ویتامین (A)، ویتامین (E) است.

دانه‌ی آفتاب‌گردان، روغن زیتون، آواکادو، پاپایا، شکلات سیاه، آب‌میوه‌های طبیعی و سبزی‌ها در کاهش فشار خون نقش مهمی ایفا می‌کنند. در ضمن باید مقدار مصرف نمک را به حداقل رساند و از خوردن چیپس و مانند آن نیز جداً خودداری کرد.

منبع: yahoo