سفـره مـاه

نویسنده


 

سفـره مـاه
منصوره تقدسى

 

 

شکلات تافى

مواد لازم:
پودر قند, یک پیمانه
کاکائو, 5 / 0 پیمانه
کره, یک پیمانه
شیرخشک, دو پیمانه
شیر, 5 / 1 پیمانه

طرز تهیه:
کره و پـودر شکـر (پـودر قنـد) را با همزن به حـدى مـى زنیـد که سفیدرنگ شـود. بعد شیرخشک و کاکائو را در شیر گـرم حل نماییـد, سپـس با مواد بالا مخلوط نمایید و ایـن مواد را روى حرارت ملایـم قـرار دهیـد و دایمـا به هـم بزنیـد تـا شکلات غلیظ شـود. سپـس;
1) نیمـى از شکلات را در ظرفهاى مخصـوص شکلات که از قبل چـــــرب کـرده ایـد بـریزیـد و بگذاریـد کـاملا خشک شود.
2) مابقـى شکلات را بگذارید کمى خنک شـود و داخل قیف ریخته و در سینـى فـر که از قبل چـرب شـده به صـورت شکـوفه گل بزنیـد. پـس از خشک شـدن شکلاتها را در ظرف زیبـایـى بچینید.

سـوخـارى کـردن انـواع سبزیجـات بـراى تزئیـن دور غذا

مواد لازم:
تخم مرغ, 2 عدد
آرد, 100 گرم
شیر, یک استکان
نمک و فلفل, به میزان لازم
جوش شیرین, یک قاشق چایخورى
آبلیمو, یک قاشق غذاخورى
گرد لیمو, یک قاشق مرباخورى
انـواع سبزیجـات, قـارچ, کـدو, گل کلم

طرز تهیه:
ابتـدا تخـم مرغ را با چنگال زده بعد شیر را کم کـم به آن اضافه مى کنید و سپـس نمک و فلفل و گرد لیمو و آبلیمو را به مـواد بالا افزوده و در آخر جـوش شیریـن را اضافه مى کنید. آرد را آرام آرام داخل مـواد مى کنید و مرتب با چنگال هـم مـى زنیـد تا آرد گلـوله نشـود. بعد سبزیجـات را به صـورت ورقه کـرده و سپـس آن را داخل سـوخارى مى ریزید. در ماهى تابه کوچکى مقدارى روغن مایع ریخته تا داغ شـود بعد سبزیجات را که آغشته به سـوخارى شـده در روغن داغ سرخ مى کنید و آن را براى تزئیـن دور مرغ و انواع غذاهاى گـوشتى مصرف مى کنید.