سفره ماه طرز تهیه دسر توت و توت فرنگى

نویسنده


 

سفره ماه
منصوره تقدسى

 

 

دسر توت فرنگى

مواد لازم:

 

توت فرنگى, 250گرم
تخم مرغ, 3 عدد
شیر, 14 پیمانه
پودر ژلاتین, 112 قاشق سوپخورى
خامه, 12 پیمانه
شکر, 34 پیمانه
وانیل, 14 قاشق چایخورى
آب گرم, 13 پیمانه

طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روى حرارت بگذارید تا به صورت بن مارى (حرارت غیر مستقیم) ژلاتین آب شود و حالت روان و شفافى به دست آید.
تخم مرغها را در ظرفى شکسته با همزن بزنید و به تدریج شکر را به آن بیافزایید تا حجم مواد دو برابر شود. بعد خامه و وانیل را اضافه کنید. زمانى که ژلاتین کاملا شفاف و روان شد, آن را به شیر اضافه کنید و سپس آن را با مواد بالا مخلوط کنید.
نیمى از توت فرنگیها را له کرده به حالت پوره و نیمى دیگر را دو قسمت کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
دسر را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ـ2 ساعت, در جایخى یخچال یا 7 ـ 8 ساعت در یخچال نگهدارى کنید, تا کاملا بسته شود. بعد از این مدت آن را در ظرف گرد زیبایى برگردانید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

دسر توت
مواد لازم:
پودر بادام, 2 پیمانه
پودر شکر, 1 پیمانه
هل آسیاب شده, 14 قاشق چایخورى
سفیده تخم مرغ, 1 عدد (به جاى سفیده مى توان از گلاب استفاده کرد.)
شکر و خلال پسته و دانه خرفه, به مقدار لازم

طرز تهیه:
پودر بادام, شکر پودر شده و هل آسیاب شده را با هم مخلوط نموده, بعد سفیده تخم مرغ و گلاب را کم کم به این مواد اضافه کنید. بعد, از خمیر به مقدار کم برداشته و با دست به آن حالت توت (مخروطى شکل) دهید و در قسمت انتهاى آن یک خلال پسته فرو کنید.
شکر درشت و مقدارى دانه خرفه را مخلوط کرده و توت را در آن بغلطانید. سپس این توتها را به مدت چهار ساعت کنار بگذارید تا کاملا خود را بگیرد.
قابل ذکر است که دسر مزبور را در ظرف در بسته, به مدت 10 روز مى توان استفاده کرد.