نویسنده

کشک

شراره انصار

کشک یکی از فرآورده­های فرعی شیر است که با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست.

کشک در بردارنده تمامی خواص شیر می­باشد و حاوی کلسیم، پروتئین و ویتامین است.

کشک به علت این­که منبع سرشاری از کلسیم و فسفر است، مصرف آن می­تواند در پیش­گیری از پوکی استخوان مؤثر باشد.

کشک علاوه بر این­که منبعی برای پروتئین­های لبنی است، با دارا بودن مقادیر قابل توجهی اسیدهای آلی مفید در گندزدایی محیط داخلی گوارش انسان به مکانیسم­های طبیعی بدن کمک می­کند.

میزان انژری تولید شده با 100 گرم کشک حدود 105 تا 120 کیلو کالری می­باشد که می­تواند به عنوان یکی از تأمین­کننده­های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

با توجه به این­که کشک یکی از غنی­ترین منابع پروتئین حیوانی است، محیط مناسبی برای رشد و ازدیاد میکرو ارگانیسم­های مختلف می­باشد که اغلب سبب مسمومیت­های شدید و حتی مرگ می­شود.

بنابراین

·       از کشک­های بسته­بندی شده که دارای برچسب و مجوزهای بهداشتی هستند استفاده کنید.

·       کشک را در یخچال نگه­داری کنید. اگر در یخچال نگه­داری نشود، محیط بسیار مناسبی برای جوانه زدن اسپورمیکروب­های خطرناکی مانند کلستریدیوم بوتولینوم خواهد بود.

·       تا حد امکان از مصرف کشک مایع باز خودداری کنید.