نکاتی در مورد کباب کردن

نویسنده


  1. اگر می­خواهید گوشت را کباب کنید، بهتر است آن را در مخلوطی از زنجبیل و زردچوبه و سیر بخوابانید. این کار دو مزیت دارد، یکی خوش­مزه­تر شدن گوشت و دیگری این­که این روش از شکل­­گیری مواد مضر هنگام کباب کردن، جلوگیری می­کند.
  2. هرگز گوشت را روی حرارت مستقیم و تند کباب نکنید و از سوختن آن حتماً جلوگیری کنید. (در قسمت­های سوخته مواد زیان­آوری به وجود می­آید که خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده و روده را افزایش می­دهند.)
  3. بهترین راه برای کباب کردن، استفاده از کباب­پزهای برقی یا گازی است. زیرا ممکن است ذغالی که برای کباب کردن استفاده می­شود سمی باشد.
  4. یکی دیگر از راه­ها برای کباب کردن (گریل) پیچیدن مواد داخل کاغذ آلومینیم است.
  5. سبزی­جات را هم می­توان کباب کرد. سبزی­جاتی هم­چون: سیب زمینی، چغندر، هویج، کدو سبز، بادمجان، قارچ و ...
  6. برای کباب کردن سبزی­جات بهتر است ابتدا آن­ها را کمی به روغن آغشته کرده و بعد در کاغذ آلومینیم بپیچید. البته سبزی­جات آب­دار (قارچ و کدو سبز) و بزرگ را می­توان ابتدا قطعه قطعه کرد و بعد کباب نمود.