- اگر میخواهید گوشت را کباب کنید، بهتر است آن را در مخلوطی از زنجبیل و زردچوبه و سیر بخوابانید. این کار دو مزیت دارد، یکی خوشمزهتر شدن گوشت و دیگری اینکه این روش از شکلگیری مواد مضر هنگام کباب کردن، جلوگیری میکند.
- هرگز گوشت را روی حرارت مستقیم و تند کباب نکنید و از سوختن آن حتماً جلوگیری کنید. (در قسمتهای سوخته مواد زیانآوری به وجود میآید که خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده و روده را افزایش میدهند.)
- بهترین راه برای کباب کردن، استفاده از کبابپزهای برقی یا گازی است. زیرا ممکن است ذغالی که برای کباب کردن استفاده میشود سمی باشد.
- یکی دیگر از راهها برای کباب کردن (گریل) پیچیدن مواد داخل کاغذ آلومینیم است.
- سبزیجات را هم میتوان کباب کرد. سبزیجاتی همچون: سیب زمینی، چغندر، هویج، کدو سبز، بادمجان، قارچ و ...
- برای کباب کردن سبزیجات بهتر است ابتدا آنها را کمی به روغن آغشته کرده و بعد در کاغذ آلومینیم بپیچید. البته سبزیجات آبدار (قارچ و کدو سبز) و بزرگ را میتوان ابتدا قطعه قطعه کرد و بعد کباب نمود.