اگر میخواهید گوشت را کباب کنید، بهتر است آن را در مخلوطی از زنجبیل و زردچوبه و سیر بخوابانید. این کار دو مزیت دارد، یکی خوشمزهتر شدن گوشت و دیگری اینکه این روش از شکلگیری مواد مضر هنگام کباب کردن، جلوگیری میکند.
هرگز گوشت را روی حرارت مستقیم و تند کباب نکنید و از سوختن آن حتماً جلوگیری کنید. (در قسمتهای سوخته مواد زیانآوری به وجود میآید که خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده و روده را افزایش میدهند.)
بهترین راه برای کباب کردن، استفاده از کبابپزهای برقی یا گازی است. زیرا ممکن است ذغالی که برای کباب کردن استفاده میشود سمی باشد.
یکی دیگر از راهها برای کباب کردن (گریل) پیچیدن مواد داخل کاغذ آلومینیم است.
سبزیجات را هم میتوان کباب کرد. سبزیجاتی همچون: سیب زمینی، چغندر، هویج، کدو سبز، بادمجان، قارچ و ...
برای کباب کردن سبزیجات بهتر است ابتدا آنها را کمی به روغن آغشته کرده و بعد در کاغذ آلومینیم بپیچید. البته سبزیجات آبدار (قارچ و کدو سبز) و بزرگ را میتوان ابتدا قطعه قطعه کرد و بعد کباب نمود.